Leptop notebook szalon. Leptop fillerekért Licitáj és vidd el -- Leptop notebook szalon akciok toshiba szamszung. LEPTOP SZALON,LEPTOP AKCIÓK, TOSHIBA LEPTOP SZAMSZUNG LEPTOP. NOTEBOOK WEBSHOP ADATLAPOK ALAPLAPOK KÁBELEK TUNEREK BILLENTYŰK GRAFIKUS RENDSZEREK SZABVÁNYOS VEZETÉKNÉLKÜLI TEKNÓLÓGIÁK BEÉPÍTET FÉNYKÉPEZŐGÉP ÍNTELÍGENS FETÖLTÉS. NOTEBOOK WEBSHOP ADATLAPOK ALAPLAPOK KÁBELEK TUNEREK BILLENTYŰK GRAFIKUS RENDSZEREK SZABVÁNYOS VEZETÉKNÉLKÜLI TEKNÓLÓGIÁK BEÉPÍTET FÉNYKÉPEZŐGÉP ÍNTELÍGENS FETÖLTÉS. Kipróbáltuk: Acer Travelmate 8372 TG Leptop notebook szalon toshiba szamszung.: TELENOR.

2011. május 24., kedd

TELENOR.


  • Kényeztesd érzékeid!Élvezd a nagy felbontású tartalmakat a 15,6 hüvelykes (40 cm) szélesvásznú LED kijelzőn!
  • Gyors adatfeldolgozásA processzor automatikusan arra a területre összepontosítja a kapacitást, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.
  • Intelligens feltöltésÖrökítsd meg életed nagy pillanatait! Majd oszd meg azt a világgal a 7 az 1-ben memóriakártya-olvasó segítségével!
  • Mindig kapcsolatbanHasználd ki a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit! Az integrált 1,3 megapixeles kamera és analóg mikrofon segítségével mindig kapcsolatban maradhatsz barátaiddal és szeretteiddel.
  • Hosszú akkumulátor üzemidőA 6-cellás akkumulátor biztonságot és szabadságot nyújt, hogy ne maradj le semmiről.
További részletek

Új, Internet Flexi Plus vagy Prémium tarifacsomaggal, 2 éves hűségnyilatkozattal és 2 éves tarifamegtartással.
A részletre történő vásárláshoz 2 db, a személyazonosság igazolására alkalmas fényképes okmány és egy saját névre szóló, 3 hónapnál nem régebbi befizetett közüzemi számla vagy bankszámla-kivonat szükséges.
Tudnivalók a részletfizetésről.
Az ajánlat 2011. május 17. és július 11. között, vagy a készlet erejéig érvényes. A készülék fenti feltételekkel, teljes áron 109 990 Ft. Az ajánlat más kedvezményes ajánlattal nem vonható össze. További részletes feltételek a Telenor üzletekben és a telefonos ügyfélszolgálaton: 1220

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése